CHP Ankara Milletvekili Emir ile İl Başkanı Akıllı, Kahramankazan'da ziyaretlerde bulundu

ANKARA (AA) - CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve partililer, Kahramankazan ilçesinde ziyaretlerde bulundu.İlçe teşkilatında bir araya gelen partililer, daha sonra çarşı esnafı, dernek ve sivil toplum kuruluşları...

22 Şubat 2022 Salı 19:33
CHP Ankara Milletvekili Emir ile İl Başkanı Akıllı, Kahramankazan'da ziyaretlerde bulundu

ANKARA (AA) - CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve partililer, Kahramankazan ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

İlçe teşkilatında bir araya gelen partililer, daha sonra çarşı esnafı, dernek ve sivil toplum kuruluşları ile ilçede salı günleri kurulan pazarı ziyaret etti.

Ziyaretlerde esnaflarla sohbet eden Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı üzerine bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek partilerinden bir istekleri olup olmadığını sordu.

Kadın kolları üyeleri de ev ziyaretlerinde bulundu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.