CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Kırşehir'de ziyaretlerde bulundu

KIRŞEHİR (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Kırşehir'de esnafı ve CHP'li belediyeleri ziyaret etti, partililerle bir araya geldi.Kent merkezindeki Terme Caddesi'nde esnafın sorunlarını dinleyen Torun, Kırşehir Belediye...

10 Haziran 2021 Perşembe 17:36
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Kırşehir'de ziyaretlerde bulundu

KIRŞEHİR (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Kırşehir'de esnafı ve CHP'li belediyeleri ziyaret etti, partililerle bir araya geldi.

Kent merkezindeki Terme Caddesi'nde esnafın sorunlarını dinleyen Torun, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile de makamında bir süre görüştü.

Torun, ardından Boztepe ilçesine geçerek CHP İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi ve Belediye Başkanı Hüseyin Takan'ı makamında ziyaret etti.

Torun'a eşlik eden Adana Milletvekili Burhanettin Bulut'a, belediye binasında partililer tarafından 50'nci yaş günü nedeniyle doğum günü pastası kesildi.

Ardından Akpınar ilçesinde esnaf ziyareti yapan Torun, Belediye Başkanı Şükrü Turgut'la da makamında bir süre görüştü.

Torun, ziyaretlerinin ardından kentten ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.