CHP Kayseri İl Başkanın babası toprağa verildi

KAYSERİ (AA) - CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer'in vefat eden babası Mehmet Solak'ın cenazesi Yahyalı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.Solak için Ulu Cami'de düzenlenen cenaze törenine, Solak'ın ailesi ve yakınları, CHP...

20 Mart 2019 Çarşamba 14:24
CHP Kayseri İl Başkanın babası toprağa verildi

KAYSERİ (AA) - CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer'in vefat eden babası Mehmet Solak'ın cenazesi Yahyalı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Solak için Ulu Cami'de düzenlenen cenaze törenine, Solak'ın ailesi ve yakınları, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Süleyman Bozkurt, AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve vatandaşlar katıldı.

Solak'ın naaşı, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Gazibeyli Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Anahtar Kelimeler:
Chp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.