CHP'li İl Belediye Başkanları Toplantısı Kırşehir'de yapılacak

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP’li il belediye başkanlarının 18-22 Ağustos'ta kentte bir araya geleceklerini bildirdi.Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye başkanlarının tarih ve kültür...

17 Ağustos 2021 Salı 17:04
CHP'li İl Belediye Başkanları Toplantısı Kırşehir'de yapılacak

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP’li il belediye başkanlarının 18-22 Ağustos'ta kentte bir araya geleceklerini bildirdi.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye başkanlarının tarih ve kültür şehri Kırşehir'de, 18-22 Ağustos'ta bir araya gelerek, ülke gündemi, turizm, ekonomi, yeni normalleşme gibi konuları ele alarak yol haritası belirleyeceklerini belirtti.

Akdeniz ve Ege bölgelerinde çıkan orman yangınları ve Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan sel felaketini değerlendireceklerini vurgulayan Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Şehirlerimizin kültürel, tarihsel, ekonomik ve sosyal yapıları, belediyeler olarak aramızda oluşturacağımız istişare ve dayanışma ağları, Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan tasarruf genelgesi, 1 Temmuz itibarıyla açıklanan yeni normalleşme sürecinin getirdikleri ve benzeri konular toplantımızda görüşeceğimiz konulardan bazıları olacaktır. Ülkemizin öne çıkan başlıklarını bütüncül bir boyutta ele alarak değerlendirmelerde bulunacağımız toplantımızda, ilimizin tarihsel ve kültürel olarak tanıtımını da bir kez daha gerçekleştirmiş olacağız. Bu kapsamda belediye başkanları toplantısının Kırşehir'imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
Kırşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.