Çiftler "02.02.2022"de nikah kıydırdı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 02.02.2022 tarihini seçen çiftlerin nikahını kıydı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Palancıoğlu, 02.02.2022 tarihinin özel bir gün olduğunu belirtti.Çiftlerin...

02 Şubat 2022 Çarşamba 17:02
Çiftler

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 02.02.2022 tarihini seçen çiftlerin nikahını kıydı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Palancıoğlu, 02.02.2022 tarihinin özel bir gün olduğunu belirtti.

Çiftlerin mutlu günlerinde sürpriz yaparak nikahlarını kıydıklarını aktaran Palancıoğlu, "Çiftlerimizin nikahını kıymanın mutluluğunu yaşarken, ayrıca iki gelinimizin doğum günü münasebetiyle kendilerine güzel bir sürpriz yaptık. Gençlerimiz özel gün olması ve kolay hafızada kalması için bugünü seçmişler. Mücahit Erdoğan ve Duygu Kayaaltı, Melek Altuntaş ve Ahmet Pişkin ile Hatice Karataş- Muhammed Bilal Mızrak'ın nikah akitlerini gerçekleştirerek mutluluklarını paylaştık. Ailelerimizi de tebrik ediyor, evlatlarımıza ömür boyu huzur ve mutluluk diliyorum." ifadelerini kullandı.

Nikahları kıyılan çiftler de mutlu olduklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.