Citroen servislerinde yüzde 20 indirim

- Araçlarını 14 Mayıs'a kadar yetkili servislere getiren Citroen sahiplerine, belirli fren balatası ve fren diski değişim paketlerinde ve klima bakım paketlerinde yüzde 20 indirim sunulacak

02 Mayıs 2018 Çarşamba 12:32
Citroen servislerinde yüzde 20 indirim

İSTANBUL (AA) - Araçlarını 14 Mayıs'a kadar yetkili servislere getiren Citroen sahiplerine, belirli fren balatası ve fren diski değişim paketlerinde ve klima bakım paketlerinde yüzde 20 indirim sunulacak.

Citroen'den yapılan açıklamaya göre, 50’yi aşkın satış ve servis noktasında hizmet veren marka, yeni bir servis kampanyası hazırladı.

Citroen yetkili servislerinde 14 Mayıs'a kadar sürecek kampanya kapsamında araç sahiplerine belirli fren balatası ve fren diski değişim paketlerinde ve klima bakım paketlerinde yüzde 20 indirim sağlanacak.

Araç sahipleri, Citroen web sitesi üzerinden online randevu alarak da kampanyadan faydalanabilecek.

Citroen Türkiye, Citroen teknik ekipleri arasında yapılan uzmanlık yarışmasında dünya şampiyonluğu kazanan teknik ekibiyle hizmet veriyor.


Anahtar Kelimeler:
Citroen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.