Çocuk hırsızlar yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, iş yerinden hırsızlık suçuna karıştığı iddia edilen üç çocuk polis tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre, geçen hafta Camicedit Mahallesi'ndeki iki ayrı büfede toplamda 600 lira para çalınması...

12 Kasım 2018 Pazartesi 11:36
Çocuk hırsızlar yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, iş yerinden hırsızlık suçuna karıştığı iddia edilen üç çocuk polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, geçen hafta Camicedit Mahallesi'ndeki iki ayrı büfede toplamda 600 lira para çalınması suretiyle gerçekleşen hırsızlık olayının ardından araştırma yapan polis, MOBESE kayıtlarından şahısları tespit etti.

M.K. (13), H.. (14) ve Y.G. (13) adlı çocukları yakalayan emniyet ekipleri, zanlıların üst aramasında bir kuru sıkı tabanca ile bu tabancaya ait şarjör ile 386 lira para ele geçirdi.

GBT sorgulamasında, çocukların Kayseri’de kayıp şahıs olarak arandığı, ayrıca Y.G. isimli çocuğun Ordu adli makamlarınca hırsızlık suçundan arandığı belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen çocuklar, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkNevşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.