Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan yeni yıl mesajı

ANKARA (AA) – Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Başkan Demirbaş, mesajında, 2020'nin, dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele...

31 Aralık 2020 Perşembe 15:29
Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan yeni yıl mesajı

ANKARA (AA) – Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Demirbaş, mesajında, 2020'nin, dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele ederek geçtiğini hatırlattı.

2021'in salgını tamamen ortadan kalktığı sağlıklı, mutlu, huzurlu ve eskiden olduğu gibi sevgiyle muhabbetle araya konulan mesafelerin kaldırıldığı bir yıl olmasını dileyen Demirbaş, uzun bir mücadelenin ardından yaraların sararak yeni proje, yatırım, üretim ve istihdam başta olmak üzere her alanda önemli kazanımların elde edildiği bir yıla girmek istediklerini vurguladı.

Kovid-19 salgını nedeniyle sağlık ve sevilen insanlarla sınanılan bir yılı geride bıraktıklarını belirten Demirbaş, mesajında şunları kaydetti:

"Esenlik şehri ilçemiz için güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım yeni bir yılı siz değerli hemşerilerimle birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah 2021 yılını pandemiden uzak ilçemizi güzelleştirecek yeni projeler, üretim ve istihdam başta olmak üzere yeni yatırımlar yapacağımız bir yıl olmasını diliyoruz. 2020 yılında bir taraftan Kovid-19 ile mücadele ederken bir taraftan da planlı programlı çalışmalarla ilçemizi güzelleştirmeye, vatandaşımızın yüzünü güldüren hayatlarını kolaylaştıran hizmetler yapmaya gayret gösterdik. 2021 yılına yeni projelerimizi gerçekleştirecek olmanın heyecanı ile giriyoruz. Yeni yılda da bu güzel şehrimize ve kadirşinas hemşehrilerimizin yüzünü güldürmek için var gücümüzle çalışarak, hizmet üreteceğiz. Yaşanan pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının gösterdiği fedakarlıkları ve mücadeleleri için onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Sağlık çalışanlarımızın olduğu kadar belediyemizin de temizlik, sağlık ve destek hizmetlerinde çalışan kardeşlerimiz büyük bir mücadele göstermişlerdir. Onlara da bu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Her yeni yıl bir umuttur ve geleceğe dair temiz bir sayfadır. Bu yeni yılda kendimizi yenileyerek, geliştirerek, vatandaşımıza hizmetin en güzelini getirme adına azimle çalışacağız. Bu düşüncelerle hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza yeni yılda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.