Çubuk’ta yeni tapu kadastro binası için protokol imzalandı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesindeki tapu ve kadastro müdürlüğüne ait binanın yerine yenisinin yapılması için Çubuk Belediyesi ve Ankara Tapu ve Kadastro Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş,...

11 Aralık 2020 Cuma 16:52
Çubuk’ta yeni tapu kadastro binası için protokol imzalandı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesindeki tapu ve kadastro müdürlüğüne ait binanın yerine yenisinin yapılması için Çubuk Belediyesi ve Ankara Tapu ve Kadastro Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, meclis salonundaki imza töreninde, hızla gelişip büyüyen ilçede mevcut binanın, çalışma koşullarına göre ve fiziki olarak yetersiz kaldığını söyledi.

Başkan Demirbaş, "Güzel bir tapu binasını ilçemize kazandıracağız. İnşallah herhangi bir aksaklık yaşanmazsa kısa bir sürede de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." ifadelerini kullandı.

Projenin önemini anlatan Demirbaş, yeni bina yapılana kadar tapu ve kadastro hizmetlerinin Atatürk Caddesi eski belediye hizmet binasında yürütüleceğini dile getirdi.

Ankara Tapu ve Kadastro 1. Bölge Müdürü Mürsel Necmi Akkoç ise en kısa sürede yeni binada vatandaşlara hizmet vereceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.