Cumhur ittifakı iftar yemeğinde bir araya geldi:

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçesinde, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhur ittifakını oluşturan partililere İftar yemeği verdi. Belediye tarafından organize edilen iftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye başkanı, herkesin ramazanını...

28 Mayıs 2019 Salı 10:27
Cumhur ittifakı iftar yemeğinde bir araya geldi:

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçesinde, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhur ittifakını oluşturan partililere İftar yemeği verdi.

Belediye tarafından organize edilen iftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye başkanı, herkesin ramazanını tebrik ederken, yaklaşan Kadir gecesi ile Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Başkan Kaplan, “ilçe genelinde birçok çalışmanın sürdürüldüğünü ve ilçenin 50 yıl geleceğini düşünerek, çalışmalarda bulunduklarını, bunun içinde gece gündüz dur durak bilmeden, Cumhur ittifakı olarak çalışmalarımız sürdürüyoruz." dedi.

Yemeğe, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Gökgöz, MHP ilçe Başkanı Erdoğan Orhan ile çok sayıda partili katıldı.


Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.