Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge konusunun 2022 yılının sonunda çözüleceğini açıkladı.

07 Ekim 2021 Perşembe 13:20
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Memurları ilgilendiren 3600 ek göstergeye ilişkin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, memurların tahrik edildiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun 3600 ek göstergesini kendilerine mal etmeye çalışmalarını eleştiren Erdoğan, bu sözü AK Parti'nin verdiğini hatırlattı.

"BU SÖZÜ VEREN BİZİZ"
2022 yılının sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kılıçdaroğlu memurları tahrik etmek için 3600 ek gösterge meselesini dolamış. Bu sözü veren biziz. Verdiğimiz sözün hukuki alt yapısını oluşturmaya başlayan yine biziz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge için tarih verdi #1

"ÖNÜMÜZDEKİ YIL SONUNA KADAR MESELE ÇÖZÜLECEK"
Kısa sürede çalışmaların tamamlanacağına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki yılın sonuna kadar bu meselenin çözüleceğini söyleyen yine biziz. Öyleyse bu zat hala neyi konuşup duruyor? Doğrusu ben bunu bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.