Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimiz darbecilere alkış tutanları unutmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şule Yüksel Şenler'in Belgesel Gösterimi programında konuşuyor.

28 Şubat 2022 Pazartesi 13:08
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimiz darbecilere alkış tutanları unutmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şule Yüksel Şenler Vakfı Tanıtımı ve "Şule" Belgeseli Gösterimi programında konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Milletimiz o meşum günlerde (28 Şubat) dik duranlarla, darbeye ve darbecilere alkış tutanları asla unutmamıştır, unutmayacaktır.

Bu millet, darbecileri ve darbecilere destek verenleri önce sandıkta, ardından da maşeri vicdanda mahkum etmiştir.

Ülkemizdeki hak ve adalet mücadelesinin anıt isimlerinden birisi merhum Şule Yüksel Şenler'dir. Biraz önce Şule belgeselinin tanıtım videosunu izledik. Şule Yüksel hanımın, çileli, çetin ve örnek hayatının bazı kesitlerine şahitlik ettik. Şule Yüksel hanımın şahsımızın ve eşimin hayatında müstesna bir tesiri bulunuyordu.

Birlikte yol yürüme bahtiyarlığına eriştiğimiz Şule Yüksel ablamızın aile büyüklerimiz arasında da yeri vardı. Eserleriyle, yazılarıyla kendini öz yurdunda parya hisseden milyonlarca cesaret ve umut aşıladı.

Onun tavizsiz dik duruşu yıllardır bu ülkede hor görülen Anadolu insanına özgüven kazandırdı."

.........

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.