Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısına tepki:

- "Ateşe benzin döken açıklamalar yapanların ve İsrail'i koşulsuz destekleyenlerin bu yaşananlar sonrasında konumlarını gözden geçirmelerini bekliyoruz" - "Başta BM ve bölge liderleri olmak üzere tüm dünya, bu vahşetin son bulması, gerilimin düşürülmesi ve kalıcı bir çözüm yolu bulmak için harekete geçmek zorundadır"

17 Ekim 2023 Salı 22:46
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısına tepki:

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısının, insanlık için büyük bir trajedi olduğunu belirterek, "Ateşe benzin döken açıklamalar yapanların ve İsrail'i koşulsuz destekleyenlerin bu yaşananlar sonrasında konumlarını gözden geçirmelerini bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Yılmaz, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Hastanede görevini yapan ve tedavi gören sivil insanları bombalamanın bir savaş ve insanlık suçu olduğunu vurgulayan Cevdet Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bugün, İsrail'in Gazze'deki bir hastaneyi vurması sonucu yitirilen yüzlerce can, insanlık için büyük bir trajedidir. Ateşe benzin döken açıklamalar yapanların ve İsrail'i koşulsuz destekleyenlerin bu yaşananlar sonrasında konumlarını gözden geçirmelerini bekliyoruz.

Masum insanların daha fazla kanının dökülmemesi için çaba sarf etmek insanlık adına hepimizin ortak görevidir. Başta BM ve bölge liderleri olmak üzere tüm dünya, bu vahşetin son bulması, gerilimin düşürülmesi ve kalıcı bir çözüm yolu bulmak için harekete geçmek zorundadır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.