Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" mesajı:

- "Kadına yönelik şiddetle mücadelede, eğitimden yasal düzenlemelere kadar pek çok alanda yaptığımız çalışmalarla daha adil bir toplum için çaba harcıyoruz"

25 Kasım 2023 Cumartesi 17:39
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Kadına yönelik şiddetle mücadelede, eğitimden yasal düzenlemelere kadar pek çok alanda yaptığımız çalışmalarla daha adil bir toplum için çaba harcıyoruz." ifadesini kullandı.

Yılmaz, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şiddetsiz bir Türkiye için "şiddete sıfır tolerans" ilkesiyle mücadele ettiklerini belirtti.

Temel değerler ve aile birliğine sahip çıkarak, kadına yönelik şiddetle mücadeleyi, aileyi güçlendirme çalışmalarının ayrılmaz bir parçası olarak gördüklerini vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Kadına yönelik şiddetle mücadelede, eğitimden yasal düzenlemelere kadar pek çok alanda yaptığımız çalışmalarla daha adil bir toplum için çaba harcıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yayımlanan 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile İlgili Genelge' de bu kararlılığımızı ve bütüncül yaklaşımımızı vurguluyor. Türkiye Yüzyılı'nı inşa ederken, kadın, erkek, genç ve yaşlı her bireyimizi büyük ailemizin vazgeçilmez bir parçası olarak görüyor, çalışmalarımızı bu bilinçle sürdürüyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.