Cumhuriyet 95 yaşında

KONYA (AA) - Halkapınar ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.Halkapınar Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, makamında Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabulünden sonra Halkapınar Yatılı Bölge Ortaokulu Sosyal Hizmetler...

29 Ekim 2018 Pazartesi 12:16
Cumhuriyet 95 yaşında

KONYA (AA) - Halkapınar ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Halkapınar Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, makamında Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabulünden sonra Halkapınar Yatılı Bölge Ortaokulu Sosyal Hizmetler Salonunda kutlama töreni gerçekleştirildi.

Kaymakam Aydın, günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, öğrenciler şiirler okudu, skeç ve slayt gösterileri yapıldı.

Cumhuriyet konulu şiir, kompozisyon, resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından tören, sona erdi.

Törene, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, kamu kurumlarının müdürleri, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Halkapınarda 29 Ekim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.