Çumra'da asfalt çalışmaları

KONYA(AA) - Çumra Belediyesince asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.Yenidoğan Mahallesi'nde çalışma yürüten Çumra Belediyesi ekipleri, Bağlar ve Baraj mahallelerine geçti. Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, gazetecilere...

10 Mayıs 2018 Perşembe 17:44
Çumra'da asfalt çalışmaları

KONYA(AA) - Çumra Belediyesince asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

Yenidoğan Mahallesi'nde çalışma yürüten Çumra Belediyesi ekipleri, Bağlar ve Baraj mahallelerine geçti.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, altyapı çalışmaları tamamlanan yolların hızlı bir şekilde asfaltlandığını söyledi.

Görev süresinde tüm yolları bitirmeyi hedeflediğini aktaran Oğuz, şunları kaydetti:

"Bazı mahallelerde doğalgaz yoktu. Yaptığımız çalışmalar neticesinde şimdi ilçenin yüzde 99'una doğalgaz konforu gelmiş oldu. Bizler de hızlı bir şekilde üstyapıya başladık ve hem kaldırımları, hem de yolları inşallah 2019 yılına kadar tamamlamış olacağız. Mevsim şartları uygun oldukça ve zaman yettiği sürece çalışmalarımız devam edecek."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.