Derebucak'ta bisiklete binme etkinliği

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, eğitim camiası mensupları ve öğrenciler düzenlenen bisiklete binme etkinliğinde pedal çevirdi.Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü liderliği ve koordinasyonuyla ilçede 1-7 Haziran...

01 Haziran 2021 Salı 12:56
Derebucak'ta bisiklete binme etkinliği

KONYA (AA) - Derebucak ilçesinde, eğitim camiası mensupları ve öğrenciler düzenlenen bisiklete binme etkinliğinde pedal çevirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü liderliği ve koordinasyonuyla ilçede 1-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Hayat Boyu Öğrenme Haftası çerçevesinde bisiklete binme etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay, Şube Müdürü Mehmet Güneş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İskender Kaplan, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle birlikte pedal çevirdi.

Akçay, "Hayat boyu öğrenme haftası kutlu olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.