Develi'de yapılacak projeler ele alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile ilçeye yapılacak önemli projelerin detaylı şekilde ele alındığı toplantıda bir araya geldi.Başkanlık makamında gerçekleşen...

10 Kasım 2021 Çarşamba 12:16
Develi'de yapılacak projeler ele alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile ilçeye yapılacak önemli projelerin detaylı şekilde ele alındığı toplantıda bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda Büyükkılıç, Cabbar ve Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman ilçeye yapılacak projeleri masaya yatırdı.

Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Hakkı Alp'in sunum yaptığı toplantıda, ilçenin çehresini değiştirecek projeler kapsamlı bir şekilde ele alındı.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, Develi Meydan Projesi'nin ve ana terminal binası ihalesinin 2022 yılında yapılacağını belirtti.

Uzun Çarşı cephe iyileştirme, altyapıyı yeniden değerlendirip hayata geçirme projesinin tamamlandığını anımsatan Büyükkılıç, "Aynı zamanda en önemli beklentilerden birisi birinci etap olarak nitelendireceğimiz Çarşı Camimizin arka tarafına doğru olan, daha sonraki süreçte ana cadde üzerine devam edecek olan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili de çalışmalarımızı kararlaştırdık, 2022'de inşallah temellerini atacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Cabbar ise desteklerinden dolayı Büyükkılıç'a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.