Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Örnek Proje

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda basın ile bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ramazan ayı boyunca "Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin,Beklenen Sensin" yardım projesi ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaşılacağını söyledi.

14 Nisan 2022 Perşembe 11:02
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Örnek Proje

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda basın mensupları ile bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ramazan ayının Müslümanlar için taşıdığı maneviyata değindi. “Ramazan, bir ibadet mevsimidir. Varoluşumuzu değerli ve anlamlı kılan ibadetlerimizin önemli bir kısmı, bu aya mahsus olarak emredilmiştir” dedi. Ramazanın bir Kur’an mektebi olduğunu dile getiren Erbaş, "Bizlere her türlü iyiliğin ve güzelliğin yollarını öğreten ve insanlığın ufkunu aydınlatan Kur’an’ı Kerim, bu ayda nazil olmuştur” dedi. “Toplumun her kesimine ulaşma hususunda medyanın işlevini ve gücünü çok çok önemsiyoruz, esasen medya, bir taraftan hayata projeksiyon tutma imkânına sahipken, diğer taraftan da bir toplumsal bilinç inşa etme ve kitleleri etkileme potansiyelini haizdir.”şeklinde konuştu. Diyanet işlerinin Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere yardım amacı ile “Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin,Beklenen Sensin” projesi ile ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Erbaş “Milletimizin desteği ve hamiyetperverliğiyle bu yıl Ramazan ayı boyunca yurt içinde 81 il ve tüm ilçelerde, yurt dışında ise 83 ülke 273 bölgede Ramazan’ın manevi iklimini yaşatmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.