Eken ve Çetindağ'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken ile Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Eken mesajında, millet iradesinin temsil makamı olan...

14 Temmuz 2022 Perşembe 11:02
Eken ve Çetindağ'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken ile Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Eken mesajında, millet iradesinin temsil makamı olan TBMM ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi başta olmak üzere, stratejik kurumlara yönelik bombalı saldırıların yüce Türk milletinin sokağa çıkması üzerine akamete uğratıldığını anımsattı.

Hain teşebbüs neticesinde kahraman vatan evlatlarının şehit ve gazi olduğunu belirten Eken, 15 Temmuz'un, tüm dünyaya millet olma dersinin verildiği demokrasi zaferi olduğunu aktardı.

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ise mesajında, FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe kalkışmasının hiçbir zaman unutulmayacağını belirtti.

15 Temmuz gecesi demokrasiyle cuntanın, millet ile teröristlerin göğüs göğüse çarpıştığını anımsatan Çetindağ, "O gece tüm vatandaşlarımız dünyaya örnek olacak nitelikte büyük bir destan yazmıştır. Aziz Türk milleti demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. Milletimiz, üzerine açılan ateşlere, bombalara rağmen asla geri adım atmamış, hainlerin karşısında güçlü bir iradeyle dimdik durmuştur." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.