Engelli çocuklar yararına konser

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde Genç Liderler ve Girişimciler Derneği tarafından bedensel engelli çocuklar yararına konser düzenlendi.Amfi Tiyatro'daki etkinlikte sahne alan sanatçılar, çeşitli şarkı ve türküleri seslendirdi. Derneğin...

25 Nisan 2018 Çarşamba 15:29
Engelli çocuklar yararına konser

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde Genç Liderler ve Girişimciler Derneği tarafından bedensel engelli çocuklar yararına konser düzenlendi.

Amfi Tiyatro'daki etkinlikte sahne alan sanatçılar, çeşitli şarkı ve türküleri seslendirdi.

Derneğin İl Koordinatörü Serdar Yıldırım, program sonunda gazetecilere, çeşitli sosyal projelerin hayata geçirilmesi amacıyla çalışma yaptıklarını, konserden elde edilen gelirin özel gereksinimli çocuklara oyun parkı yapımında kullanılacağını belirtti.

Yıldırım, "Derneğimiz, yardım ve sosyal sorumluluk projelerine katkı sunuyor. Özel gereksinimi olan çocukların güvenle oynayabileceği bir oyun parkı yaptırmak amacıyla konser düzenledik. Projemize birçok esnaf destek oldu. Pek çok kişi de bilet alarak yardımda bulundu. Halkımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.