Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı, Hakkari ve Irak'ın kuzeyinde şehit düşen askerlerin ailelerine telgraf göndererek başsağlığı diledi

27 Aralık 2017 Çarşamba 22:16
Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı, Hakkari ve Irak'ın kuzeyinde şehit olan askerlerin ailelerine telgraf göndererek taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı'da, cezaevinde kapatılan artezyen kuyusundan sızan gazdan etkilenen ve 21 gün tedavi gördüğü Erzurum'daki hastanede şehit olan Er İdris Gülek, Irak'ın kuzeyindeki Batin Tepe üs bölgesinde, el bombasının kazaen patlaması sonucu şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Ferhat Muratoğlu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuşlar Hüseyin Çam ile Seyfettin Orkun Çil'in ailelerine telgraf göndererek başsağlığı dileklerini iletti.

Son Güncelleme: 27.12.2017 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.