Eskişehir AFAD'ın 24 kişilik ekibi deprem bölgesinden döndü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekibi, İzmir'deki depremin ardından katıldıkları arama kurtarma çalışmalarını tamamlayıp kente döndü.İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin...

05 Kasım 2020 Perşembe 09:34
Eskişehir AFAD'ın 24 kişilik ekibi deprem bölgesinden döndü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekibi, İzmir'deki depremin ardından katıldıkları arama kurtarma çalışmalarını tamamlayıp kente döndü.

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede Eskişehir AFAD'ın 24 kişilik ekibi görev aldı. Koordinasyondan sorumlu şef Kasım Kuş, bir sosyal çalışmacı ve 22 arama kurtarma personelinden oluşan ekip, Bornova ilçesindeki Barış Sitesi enkazında çalışmalar yapıp, vatandaşların yaralı olarak kurtarılmasını sağladı.

Bölgede çalışmalarını tamamlayıp Eskişehir'e dönen ekip, Eskişehir AFAD İl Müdürlüğünde aileleri ve arkadaşları tarafından karşıladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.