Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik'te hava sıcaklıklarının düşmesi bekleniyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik'te, hava sıcaklıklarının 6 ila 15 derece düşeceği tahmin ediliyor.Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan değerlendirmede...

22 Mart 2021 Pazartesi 18:56
Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik'te hava sıcaklıklarının düşmesi bekleniyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik'te, hava sıcaklıklarının 6 ila 15 derece düşeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan değerlendirmede , 4 kentte, Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı sistemin etkisiyle, yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışların yer yer etkili olacağı belirtildi.

Yağışlı sistemle birlikte bölgedeki sıcaklıların 6 ila 15 derece düşmesinin beklediği aktarılan değerlendirmede, yarın başlaması beklenen soğuk hava ve yağışlı sistemin hafta sonu gece saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.