Eskişehir Valisi Ayyıldız, İHH İnsani Yardım Vakfı yöneticileri ve arama kurtarma ekibini kabul etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, İHH İnsani Yardım Vakfı temsilcilerini kabul etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre Ayyıldız, İHH İnsani Yardım Vakfı Eskişehir Şubesi Başkanı Musa Karadaş ve Muğla'nın Milas...

18 Ağustos 2021 Çarşamba 13:42
Eskişehir Valisi Ayyıldız, İHH İnsani Yardım Vakfı yöneticileri ve arama kurtarma ekibini kabul etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, İHH İnsani Yardım Vakfı temsilcilerini kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre Ayyıldız, İHH İnsani Yardım Vakfı Eskişehir Şubesi Başkanı Musa Karadaş ve Muğla'nın Milas ilçesinde yangın söndürme çalışmalarına katılan İHH Arama Kurtarma Ekibini makamında ağırladı.

Ayyıldız, kabulünde, Türkiye'den dünyaya ulaşan bir hayır köprüsü vazifesi gören vakfın yürüttüğü insani yardım çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu belirterek, orman yangınlarının söndürülmesi amacıyla verilen mücadeleye destek olan ekibe teşekkür etti.

Karadaş ise din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde felakete uğramış, zulüm görmüş, savaş, doğal afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, sakat kalmış, evsiz kalmış tüm insanlara insani yardımları ulaştırmak için çalıştıklarını bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
EskişehirZiyaretİHH
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.