Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.Vali Ayyıldız mesajında, insanın temel haklarından biri olan sağlıklı yaşam hakkının, nitelikli bir toplumun en önemli unsuru olduğunu belirterek,...

13 Mart 2022 Pazar 12:59
Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Vali Ayyıldız mesajında, insanın temel haklarından biri olan sağlıklı yaşam hakkının, nitelikli bir toplumun en önemli unsuru olduğunu belirterek, sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada fedakarca görev alan hekimler ile tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılmasının herkesin ortak amacı olduğunu ifade eden Vali Ayyıldız, şunları ifade etti:

"Hayatın her alanında olduğu gibi tıp alanında da bilimsel gelişmeler yaşanmış, bugün gelinen noktada sağlık alanındaki verilerde ülkemiz önemli bir noktaya ulaşmıştır. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' şeklinde miras kalan yönetim anlayışımıza sadık bir çizgide devletin yaşamasını insana bağlayan, insan odaklı bir yönetimi esas alan Türkiye Cumhuriyeti devletimiz, vatandaşlarımızın yaşam standartların, insanımıza sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini eskisiyle mukayese edilemeyecek düzeyde artmıştır ve arttırmaya devam etmektedir. Özellikle son 2 yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının yayılımını engellemek, salgından ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak için büyük fedakarlıklarda bulunarak üzerlerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmeye çabalayan tüm hekimlerimize, sağlık personelimize, sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan her yüreğe teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.