Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'dan yeni yıl mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.Ayyıldız, mesajında, her yeni yılın başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kişisel ya da toplumsal olarak geleceğe dönük beklentilerin...

31 Aralık 2020 Perşembe 15:49
Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'dan yeni yıl mesajı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ayyıldız, mesajında, her yeni yılın başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kişisel ya da toplumsal olarak geleceğe dönük beklentilerin olduğu yeni bir başlangıç olduğunu bildirdi.

Türkiye'nin ve Türk milletinin amacının güzel vatan toprakları üzerinde, şanlı bayrağın altında el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe huzura, barışa olan inancı tazeleyerek geleceğe dönük büyük hedeflerle ilerlemek olduğunu vurgulayan Ayyıldız, şunları kaydetti:

"Aziz milletimiz, ortak bir heyecanı, ortak bir çaba ve çalışmayı bugün sergilemekte; gücüyle ve güveniyle ama en önemlisi birlik ve beraberliğiyle ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma hedefine doğru emin ve kararlı adımlarla yürümektedir. En büyük değerimiz olan ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğinin 2021 yılında daha da güçlenerek devam edeceğine inancım tamdır. Bu zorlu coğrafyada milletimizin sağduyusu, özverisi ve sorunların aşılması yolunda gösterdiği birlik ve dayanışma, güçlü Türkiye'nin en önemli güvencesidir. Bilindiği üzere UNESCO'nun Yunus Emre'nin vefatının 700. yıl dönümü olan 2021 yılını Yunus Emre Yılı ilanı ile bu kapsamda ayrıca bir çalışmanın içine girildi. Toplumun her kesimiyle el birliğiyle bir takvim çerçevesinde hazırlıklarımızı yürütmeye devam ediyoruz."

Anahtar Kelimeler:
MesajEskişehirYeni Yıl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.