Eskişehir'de 27 kişiyi dolandırdığı öne sürülen sanıklara hapis cezası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir çiftlik evinde, psikolojik rahatsızlığı bulunan kişilerin tedavi etme bahanesiyle paralarını alarak "dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle nitelikli dolandırıcılık" yaptığı...

25 Şubat 2022 Cuma 13:23
Eskişehir'de 27 kişiyi dolandırdığı öne sürülen sanıklara hapis cezası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir çiftlik evinde, psikolojik rahatsızlığı bulunan kişilerin tedavi etme bahanesiyle paralarını alarak "dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle nitelikli dolandırıcılık" yaptığı iddia edilen 5 sanığın yargılanmasına devam edildi.

3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, tutuksuz sanıklar Sadık Hamza G, Serkan D. ile Hasan Can B. ile taraf avukatları ve bazı müştekiler hazır bulundu. Tutuksuz yargılanan sanık Sibel G. ise katılmadı.

Mahkeme heyeti, sanıklardan Hasan Can B, Vildan T. ile Serkan D'nin beraatine karar verdi.

Diğer tutuksuz sanıklar Sibel G, 40 yıl 51 ay 173 gün, avukat olan oğlu ise Hamza G. ise 75 ay 105 gün hapis cezasına çarptırıldı.


Anahtar Kelimeler:
Dava
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.