Eskişehir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın polisler, vatandaşlara karanfil dağıttı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Toplum Destekli Polislik Şubesinde görevli kadın polisler, kadınlara karanfil verdi.Kadın polisler, Hoşnudiye...

08 Mart 2021 Pazartesi 15:29
Eskişehir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın polisler, vatandaşlara karanfil dağıttı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Toplum Destekli Polislik Şubesinde görevli kadın polisler, kadınlara karanfil verdi.

Kadın polisler, Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'nde yaklaşık 1000 karanfil ile "En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi" kapsamında hazırlanan el broşürlerini dağıttı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ekipleri, maskotlar "Kanka Polis" ve "Polis EsES" ise çocuklar ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.