Eskişehir'de Aysun Korkar'ın sokak hayvanlarını beslediği sırada darbedilmesi protesto edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de sokak hayvanlarını beslerken darbedildiği iddia edilen Aysun Korkar’a destek olmak isteyen hayvanseverler saldırıyı protesto etti.Arifiye Mahallesi Hamamyolu Caddesi'nde bir araya gelen grup üyeleri adına...

19 Haziran 2021 Cumartesi 16:18
Eskişehir'de Aysun Korkar'ın sokak hayvanlarını beslediği sırada darbedilmesi protesto edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de sokak hayvanlarını beslerken darbedildiği iddia edilen Aysun Korkar’a destek olmak isteyen hayvanseverler saldırıyı protesto etti.

Arifiye Mahallesi Hamamyolu Caddesi'nde bir araya gelen grup üyeleri adına açıklama yapan Hayvanları Koruma Yaşam Haklarını Savunma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nesrin Çiçek, hayvanları koruma yasasının bir an evvel tam kapsamlı olarak ele alınıp 12 milyon hayvanseverin beklentisinin karşılanmasını istediklerini söyledi.

Hayvansever, yaşam hakkı savunucusu Aysun Korkar'ın bir erkek tarafından gerçekleştirilen şiddet sonucu hayati tehlike yaşadığını anlatan Çiçek, şunları belirtti:

"Korkar'ın çene kemiği kırılmış, işitme kaybı yaşamıştır ve tam iyileşmesi zaman alacaktır. Bir kadına, bir anneye yapılan bu çirkin eylemi gerçekleştiren kişi, şiddeti tüm hayvansever camiasına karşı yapmıştır. Bizler pek çok cephede mücadele vererek, yaratıcı tarafından var edilen hayvanların can olduğunu anlatmak, yok edilmesine karşı durmak zorunda kalan kimseleriz. Hayvana yapılan eziyeti görmeyen, bu zulüm değirmenine çanak tutan her zihniyetin karşısında durarak irademizi ortaya koyuyoruz, devam edeceğiz."

Çoğu kadınlardan oluşan grubun eylemine katılan 3 çocuk annesi Aysun Korkar da ağrılarının fazla olduğunu belirterek, "Botoks yaptırmışım ya görüyorsunuz! Tıp Fakültesi Hastanesi doktorları bütün yüzüme platin taktılar. Botoks diye iddia edilen ve bütün yayınlarda bu şekilde konuşan karşı taraf, umarım vicdanınla rahat oturuyorsundur. Çok uzun süre tedavim sürecek. İki dişim yok. Çenemde platinler var." dedi.

Anahtar Kelimeler:
ProtestoDarpHayvansever
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.