Eskişehir'de bekçilerin şüphelenerek yakaladığı kişinin elindeki poşetten satır ve bıçaklar çıktı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de durumundan şüphelendikleri kişiyi takip ederek yakalayan mahalle bekçileri, poşet içinde 11 kesici alet ele geçirdi.Eskibağlar Mahallesi Kırımlılar Sokak'ta devriye gezen Tepebaşı Emniyet Müdürlüğüne...

24 Şubat 2021 Çarşamba 16:15
Eskişehir'de bekçilerin şüphelenerek yakaladığı kişinin elindeki poşetten satır ve bıçaklar çıktı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de durumundan şüphelendikleri kişiyi takip ederek yakalayan mahalle bekçileri, poşet içinde 11 kesici alet ele geçirdi.

Eskibağlar Mahallesi Kırımlılar Sokak'ta devriye gezen Tepebaşı Emniyet Müdürlüğüne bağlı çarşı ve mahalle bekçileri, şüphe üzerine bir kişiyi takibe aldı.

Bir süre kovalamacanın ardından yakalanan ve emniyette çeşitli suçlardan kaydı bulunan şüpheli E.C.G'nin üzerinde ve taşıdığı poşetin içinde 2 satır, 4 bıçak ve 5 çakı bulundu.

Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.