Eskişehir'de kaybolan kişi aranıyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 5 gündür haber alınamayan Göktuğ Certel için arama çalışması yapılıyor.Arkadaşlarıyla 26 Şubat'ta Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak'taki bir eğlence merkezine giden 51 yaşındaki Certel, marketten...

03 Mart 2022 Perşembe 14:41
Eskişehir'de kaybolan kişi aranıyor

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 5 gündür haber alınamayan Göktuğ Certel için arama çalışması yapılıyor.

Arkadaşlarıyla 26 Şubat'ta Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak'taki bir eğlence merkezine giden 51 yaşındaki Certel, marketten sigara alacağını söyleyerek onların yanından ayrıldı.

Certel'in evine dönmemesi üzerine yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu.

Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Certel'in en son Eskişehir-Mihalgazi kara yolunda görüldüğünü belirledi.

Polis ve jandarmanın yanı sıra İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, AKUT Arama Kurtarma Derneği, Dorlion Arama Kurtarma (DAK), Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma (OBAK) ve İHH Arama Kurtarma ekiplerinin katılımıyla arama çalışması başlatıldı.

Köpeklerin ve insansız hava araçlarının da kullanıldığı arama çalışmasında henüz kayıp kişiye ait herhangi bir ize ulaşılamadı.

Anahtar Kelimeler:
AfadAramaKayıp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.