Eskişehir'de lokantada unutulan çantanın içindeki altınları çaldığı iddia edilen şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir otelin lokanta bölümünde unutulan çantanın içindeki altınları çaldığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.Polise başvuran bir kişi, söz konusu lokantada yemek yedikten sonra çantasını unutup...

19 Mayıs 2021 Çarşamba 13:47
Eskişehir'de lokantada unutulan çantanın içindeki altınları çaldığı iddia edilen şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir otelin lokanta bölümünde unutulan çantanın içindeki altınları çaldığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Polise başvuran bir kişi, söz konusu lokantada yemek yedikten sonra çantasını unutup dışarı çıktığını, döndüğünde ise 25 bin 500 lira değerinde altın ve paralarının olmadığını fark ettiğini bildirdi.

İhbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iş yerinde çalışan E.K'yi gözaltına aldı. Şüphelinin gösterdiği yerde yapılan aramada, çalınan altın ve para ele geçirildi.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Çalınan altın ve paralar ise sahibine teslim edildi.

Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkPolisZanlı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.