ETO'dan öğrencilere ayakkabı yardımı

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle sağlanan kışlık ayakkabı yardımı Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.Yapılan yazılı açıklamada, ETO'nun...

01 Ekim 2018 Pazartesi 14:34
ETO'dan öğrencilere ayakkabı yardımı

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle sağlanan kışlık ayakkabı yardımı Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Yapılan yazılı açıklamada, ETO'nun her eğitim öğretim yılında olduğu gibi bu dönemde de ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olduğu, kentteki ilk ve orta dereceli 73 okulda öğrenim gören bin 96 öğrenciye ayakkabı yardımında bulunulduğu ifade edildi.

Okullara gönderilen ayakkabı yardımı ilgili açıklama yapan ETO Başkanı Metin Güler, TOBB'un desteğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, oda olarak eğitime katkı sağlamaya devam edeceklerini bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
EskişehirEtoTOBB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.