Evde kumar oynayan 6 kişiye 31 bin 50 lira para cezası

SİVAS (AA) - Sivas'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele tedbirlerini ihlal ederek, bir evde kumar oynayan 6 kişiye 31 bin 50 lira para cezası verildi.Gürün Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, ilçede bir konutta kumar oynatıldığı...

16 Aralık 2020 Çarşamba 10:53
Evde kumar oynayan 6 kişiye 31 bin 50 lira para cezası

SİVAS (AA) - Sivas'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele tedbirlerini ihlal ederek, bir evde kumar oynayan 6 kişiye 31 bin 50 lira para cezası verildi.

Gürün Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, ilçede bir konutta kumar oynatıldığı ihbarını alan ekipler, adrese operasyon düzenledi.

Evde kumar oynayan 6 kişiyi suçüstü yakalayan ekipler, toplam 31 bin 50 lira para cezası uyguladı. Bu kişiler hakkında adli işlem de başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SivasGürünKumarKovid-19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.