Filistin'in Salfeet şehriyle kardeş olacak

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Filistin'in Salfeet Belediyesi ile kardeş Şehir olma konusunda son aşamaya gelindiklerini bildirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Filistin'in yanı sıra Dubai ve...

07 Temmuz 2018 Cumartesi 11:46
Filistin'in Salfeet şehriyle kardeş olacak

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Filistin'in Salfeet Belediyesi ile kardeş Şehir olma konusunda son aşamaya gelindiklerini bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Filistin'in yanı sıra Dubai ve Suudi Arabistan'da çeşitli faaliyetler gösteren iş adamları Halid Aburahma, Musa Mesudi, Şukri Kurraz yeni yatırım değerlendirmeleri için Eskişehir'e gelerek Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı ziyaret etti.

Ataç, kabulünde, Filistin'in Salfeet Belediyesi ile kardeş şehir olma konusunda son aşamaya geldiklerini belirterek, işbirliklerini geliştirmeyi önemsediklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.