Geç kalan öğrencileri sınava belediye çalışanları yetiştirdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Develi ilçesinde belediye ekipleri, 2 öğrenciyi Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na yetiştirdi.Develi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ALES sınavına gitmek için Kayseri...

21 Şubat 2021 Pazar 12:44
Geç kalan öğrencileri sınava belediye çalışanları yetiştirdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Develi ilçesinde belediye ekipleri, 2 öğrenciyi Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na yetiştirdi.

Develi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ALES sınavına gitmek için Kayseri merkeze giden dolmuşa yetişemeyen öğrenciler Develi Belediyesine müracaat etti.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, durumdan haberdar olunca öğrencileri sınav yerlerine götürmesi için araç temin etti.

Sınav yerlerine vaktinde ve rahat bir şekilde ulaştıklarını belirten öğrenciler, "Aylardır hazırlandığımız ve geleceğimiz için de büyük önem arz eden sınava yetişememe endişemizi giderdiği ve bizlere büyük destek sağladığı için belediye başkanımız Mehmet Cabbar'a şükranlarımızı sunuyoruz. Allah kendisinden razı olsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.