Gölbaşı Belediyesinden engelli kursiyerlere piknik

Gölbaşı Belediyesi engelli kursiyerler için Mogan Gölü'nde piknik organizasyonu düzenledi.Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce engellilere yönelik açılan çeşitli kurslara katılan kursiyerlere verilen...

27 Temmuz 2019 Cumartesi 13:59
Gölbaşı Belediyesinden engelli kursiyerlere piknik

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi engelli kursiyerler için Mogan Gölü'nde piknik organizasyonu düzenledi.

Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce engellilere yönelik açılan çeşitli kurslara katılan kursiyerlere verilen piknikte konuşan Başkan Ramazan Şimşek, "Hepimiz bir engelli adayıyız. Engelli olmak, toplumdan soyutlanmak, meslek ve başarı azminden uzaklaşmak, mutsuz ve bahanelerle yaşamak değildir." dedi.

Gölbaşı Belediyesi olarak ellerinden gelen imkanları sunarak engellilere yol arkadaşı olmaya çalıştıklarını aktaran Şimşek, "Sizlere hayat boyu başarı ve mutluluklar diliyorum." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 27.07.2019 21:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.