Gölbaşı'nda MHP'den AK Parti’ye ziyaret

ANKARA (AA) - MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek ve beraberindekiler, AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.Şimşek ile MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ile görüştü.Şimşek,...

08 Ocak 2019 Salı 14:22
Gölbaşı'nda MHP'den AK Parti’ye ziyaret

ANKARA (AA) - MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek ve beraberindekiler, AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Şimşek ile MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ile görüştü.

Şimşek, 31 Mart’ta sandıklardan büyük bir zaferle çıkmak adına birlik içinde olacaklarını belirterek "Cumhur ittifakı olarak Gölbaşı’nda bıraktığımız yerden devam edeceğiz. İki partinin ortak adayı yüzde 60'ı buluyor ama biz bunu yüzde 80’ne çıkarmak için çalışacağız. İnşallah 31 Martta hep beraber Gölbaşı Belediyesini kazanalım.” dedi.

Selim Akceylan da birlikte ortaya koyacakları enerjiyle hem Ankara hem de Gölbaşı’nda Cumhur İttifakı'nın rekor oyla seçimi kazanacağını dile getirdi.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Pehlivan da seçimi kazanmak için gece gündüz demeden teşkilatlarıyla çalışacaklarını kaydetti.


Anahtar Kelimeler:
Ankara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.