Güdül Kaymakamı İncesu ve Belediye Başkanı Yalçın'dan Boyalı Mahallesi'ne ziyaret

ANKARA (AA) - Güdül Kaymakamı Hatice Cemre İncesu ve Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, köy gezilerini sürdürüyor.Kaymakam İncesu ve Belediye Başkanı Yalçın, Boyalı Mahallesi'ni ziyaret ederek Muhtar Bahriye Süer ve köylülerle bir...

03 Eylül 2021 Cuma 17:33
Güdül Kaymakamı İncesu ve Belediye Başkanı Yalçın'dan Boyalı Mahallesi'ne ziyaret

ANKARA (AA) - Güdül Kaymakamı Hatice Cemre İncesu ve Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, köy gezilerini sürdürüyor.

Kaymakam İncesu ve Belediye Başkanı Yalçın, Boyalı Mahallesi'ni ziyaret ederek Muhtar Bahriye Süer ve köylülerle bir araya geldi.

İncesu, köy gezilerini sürdürdüklerini ve yapılan çalışmaları yerinde gördüğünde çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Yalçın ise Boyalı Mahallesi kadınlarının çok becerikli olduklarını belirterek, "Biz de kendilerine destekçi ve yol gösterici olmaya çalışıyoruz. Kurulan kooperatifte üretim yapıyorlar. Tezgahlar da faaliyete geçtiğinde, köyün tiftik keçisi yünü değerlenmiş olacak ve böylece kadınlar da kendilerine gelir elde etmiş olacaklar." dedi.

Toplantının ardından Kaymakam İncesu ve Belediye Başkanı Yalçın, köyde bulunan kooperatifi gezdi.


Anahtar Kelimeler:
Güdül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.