Güdül'de kardan kapanan tüm yollar açıldı

ANKARA (AA) - Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçe genelinde kar nedeniyle kapanan tüm yolların ulaşıma açıldığını söyledi.Yalçın, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede kar yağışı başladığı andan itibaren iş makinelerini...

26 Ocak 2022 Çarşamba 16:23
Güdül'de kardan kapanan tüm yollar açıldı

ANKARA (AA) - Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçe genelinde kar nedeniyle kapanan tüm yolların ulaşıma açıldığını söyledi.

Yalçın, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede kar yağışı başladığı andan itibaren iş makinelerini yolların kapanmaması için köylere gönderdiklerini belirtti.

İş makinelerinin bir yandan yolları açarken bir yandan da tuzlama çalışması yaptığını anlatan Yalçın, "Ekipler hummalı bir çalışma ile kapalı köy yolu bırakmadılar. İlçemizde kapalı köy yolumuz yok çok şükür. Eski beldelerden Sorkun, Yeşilöz ve Çağ mahallelerine de rahatlıkla ulaşım sağlanıyor. Vatandaşlar rahatlıkla ilçe merkezine gelerek ihtiyaçlarını karşılayabilecekler." dedi.

Yalçın, karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.