Güdül'de karla mücadele çalışmaları sürüyor

ANKARA (AA) - Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede kapalı köy yolu bulunmadığını bildirdi.Yalçın, AA muhabirine, ekiplerin hafta sonları da canla başla köy yollarında karla mücadele çalışmasında bulunduklarını belirtti.Tüm...

06 Şubat 2022 Pazar 17:21
Güdül'de karla mücadele çalışmaları sürüyor

ANKARA (AA) - Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede kapalı köy yolu bulunmadığını bildirdi.

Yalçın, AA muhabirine, ekiplerin hafta sonları da canla başla köy yollarında karla mücadele çalışmasında bulunduklarını belirtti.

Tüm köy yollarının ulaşıma açık olduğunu dile getiren Yalçın, "Bazı köylerde ekipler, mahalle içinde kar temizliğinde bulunuyor. Kaymakamlığımız ve muhtarlarımızla her an diyalog içindeyiz. Olası bir durum olduğunda hemen değerlendiriyoruz." dedi.

Yalçın, yüksek kesimlerde zaman zaman kar yağışının devam ettiğini ve ekiplerin oradaki yollara anında müdahale ettiğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
KarGüdülIlçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.