Güdül'de Kaymakam ve Belediye Başkanı mahalle ziyaretlerinde vatandaşla görüştü

ANKARA (AA) - Güdül Kaymakamı Hatice Cemre İncesu ve Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla görüşüyor.Kaymakam İncesu ve Belediye Başkanı Yalçın, beraberlerinde daire amirleriyle mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor.Bu...

04 Ekim 2021 Pazartesi 18:23
Güdül'de Kaymakam ve Belediye Başkanı mahalle ziyaretlerinde vatandaşla görüştü

ANKARA (AA) - Güdül Kaymakamı Hatice Cemre İncesu ve Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla görüşüyor.

Kaymakam İncesu ve Belediye Başkanı Yalçın, beraberlerinde daire amirleriyle mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda bir toplantı da Emirler Mahallesi'nde yapıldı.

Muhtar Murat Çakıllı, mahallelerinde düzenlenen toplantı nedeniyle Kaymakam ve Belediye Başkanına teşekkür etti.

Kaymakam İncesu da mahalleleri daha yakından tanımaya çalıştıklarını, bu tür toplantıların verimli olduğunu ve mahallelerin sorunlarını yerinde öğrenmek istediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Yalçın da, mahalle toplantıları sürdüreceklerini, belediye olarak sorunları yerinde tespit edeceklerini aktardı.



Anahtar Kelimeler:
GüdülMahalle Ziyareti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.