GÜNCELLEME - Eskişehir merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 14 şüpheli tutuklandı

ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

14 Temmuz 2023 Cuma 17:21
GÜNCELLEME - Eskişehir merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 14 şüpheli tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 7 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda yakalanan 14 kişi tutuklandı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince, "fuhşa teşvik, aracılık ve zorlama" suçunu işledikleri iddia edilen 14 şüpheli Eskişehir, İstanbul, Bursa, İzmir, Diyarbakır, Mersin ve Kütahya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalandı.

Şüpheliler M.B, A.B, M.A, C.Ö.T, Ş.N.K, R.A.B, R.Ç, H.I.C, U.B, M.S.T, B.Y, Y.A, M.A. ile M.C.T'ye ait ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, çok sayıda dijital materyal, tüfek ve bu tüfeğe ait fişekler ele geçirildi.

Soruşturma sürecinde çok sayıda mağdura ulaşılıp ifadesi alınırken, fuhuş yaptığı tespit edilen şüphelilere 110 bin lira idari para cezası verildi.

Polis ekipleri operasyon kapsamında fuhşa teşvik ve aracılık işlemlerinde sistem odası olarak kullanıldığı belirlenen bir villada yaptığı aramada çok sayıda bilgisayar ve kullanılmamış sim karta el koydu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 14 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.