GÜNDEM / 30 Temmuz 2023

ANADOLU AJANSI

30 Temmuz 2023 Pazar 09:02
GÜNDEM / 30 Temmuz 2023

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


GÜNCEL

1- Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Kamu Personel Seçme Sınavı (2023-KPSS) Lisans Alan Bilgisi 3. oturumu düzenlenecek.

(10.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Üsküdar'daki Çamlıca Camisi Konferans Salonu'nda düzenlenecek Yatılı Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı'na katılacak.

(İstanbul/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)


SPOR

1- Galatasaray Kulübü, futbol takımının yeni transferleri için RAMS Park'ta toplu imza töreni düzenleyecek.

- Törenin ardından antrenman da statta gerçekleştirilecek.

(İstanbul/19.05/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- A Milli Erkek Voleybol Takımı, Katar'ın ev sahipliğinde Doha'da düzenlenen FIVB Challenger Kupası finalinde Katar ile karşılaşacak.

(Doha/19.00) (Fotoğraflı)

3- Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 13. ayağı Belçika Grand Prix'si yapılacak.

(Liege/16.00) (Fotoğraflı)

4- Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışı'nın ilk etabı olan 100. Yıl Halikarnas Kupası organizasyonu, Bodrum Kalesi'nde düzenlenecek ödül töreniyle tamamlanacak.

(Muğla) (Fotoğraflı-Görüntülü)


***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Anahtar Kelimeler:
GÜNDEM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.