HADAK sporcuları, dağ kayağı yaparak gelecek sezona hazırlanıyor

KAYSERİ (AA) - Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) Dağ Kayağı Takımı sporcuları, Erciyes Süt Donduran Yaylası'nda dağ kayağı yaparak antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya...

25 Mayıs 2021 Salı 11:59
HADAK sporcuları, dağ kayağı yaparak gelecek sezona hazırlanıyor

KAYSERİ (AA) - Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) Dağ Kayağı Takımı sporcuları, Erciyes Süt Donduran Yaylası'nda dağ kayağı yaparak antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Erciyes'in Sütdonduran Yaylası'nda HADAK tarafından günübirlik düzenlenen etkinliğe Türkiye Dağcılık Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Ahmet Duran başkanlık etti. 10 sporcunun katıldığı antrenmanda hem spor yapıldı hem de Erciyes'in eşsiz manzaraları kayda alındı.

Mayıs ayının sonlarında olmasına rağmen karların erimediği yaylada, Duran kulübünün çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Dağ Kayağı Takımı'nın, Türkiye Şampiyonası'nda bu yıl 5 madalya elde ettiğini aktaran Duran, "Geçtiğimiz sezon dağ kayağı sporcularıyla beraber tırmanış antrenmanı ve sert zeminde kayak çalışmaları yaptık. Bu bağlamda geçtiğimiz aylarda Trabzon'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'na katılım sağladık. HADAK olarak üç yıldır dağ kayağı sporunu yapmaktayız. Milli sporcu yetiştirmek için çalışmalarımız sürüyor. Bizlere destek olan Hacılar Belediye Başkanımız Bilal Özdoğan'a teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.