Hadim'de aşure ikramı

KONYA (AA) - Hadim'de Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürlüğü tarafından yurtta kalan öğrencilere aşure ikram edildi.Yurt bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan KYK Hadim Öğrenci Yurdu Müdürü Ali Kolomoç, her yıl...

30 Eylül 2019 Pazartesi 09:32
Hadim'de aşure ikramı

KONYA (AA) - Hadim'de Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürlüğü tarafından yurtta kalan öğrencilere aşure ikram edildi.

Yurt bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan KYK Hadim Öğrenci Yurdu Müdürü Ali Kolomoç, her yıl düzenli olarak aşure ikramında bulunduklarını söyledi.

Öğrencilere muharrem ayı ve aşurenin önemini anlatan Kolomoç, şunları kaydetti:

"Muharrem ayı nedeniyle geleneksel olarak düzenlediğimiz aşure ikram gününde öğrencilerimizle birlikteyiz. Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını bereket getirmesini temenni ediyorum. Aşuremizde birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk, hoşgörü, sevgi ve paylaşmak var. İkramımıza katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum."



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.