Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan'ın acı günü

- Arslan'ın vefat eden babası Osman Arslan, Karaman'ın Ermenek ilçesinde toprağa verildi

17 Ekim 2018 Çarşamba 15:30
Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan'ın acı günü

KARAMAN (AA) - Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın 90 yaşında vefat eden babası Osman Arslan, Karaman'ın Ermenek ilçesinde toprağa verildi.

Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Osman Arslan'ın cenazesi, Ermenek'e bağlı Tepebaşı köyündeki evine getirildi.

Arslan'ın cenazesi, burada helallik alınmasının ardından, cenaze töreninin düzenlendiği köy meydanına götürüldü. Hak-İş Genel Başkanı Arslan, burada taziyeleri kabul etti.

Osman Arslan'ın cenazesi, öğleyin kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Osman Arslan'ın ailesi ve yakınları ile Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti genel başkan yardımcıları Lütfi Elvan ve Jülide Sarıeroğlu, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, sendika temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Mahmut ArslanKaraman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.