Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı Çelik, 28 Şubat'ı kınadı

KAYSERİ (AA) - Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, 28 Şubat darbesinin 25. yıl dönümünde bütün antidemokratik müdahaleleri bir kez daha nefretle kınadıklarını bildirdi.Çelik,...

28 Şubat 2022 Pazartesi 14:51
Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı Çelik, 28 Şubat'ı kınadı

KAYSERİ (AA) - Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, 28 Şubat darbesinin 25. yıl dönümünde bütün antidemokratik müdahaleleri bir kez daha nefretle kınadıklarını bildirdi.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, darbe, muhtıra ve bütün antidemokratik müdahalelere karşı çıktıklarını belirtti.

Her şart ve koşulda milli iradeden, demokrasiden, özgürlüklerden ve adaletten yana tavır aldıklarını anlatan Çelik, şunları kaydetti:

"Hak-İş Konfederasyonu, 28 Şubat darbesinde de milli iradeden yana tavır alarak, Türk demokrasisi ve sendikal hareketin onurunu kurtarmıştır. Hak-İş, bu onurlu tavrı nedeniyle ağır bedeller de ödemiştir. Hak-İş olarak, 46 yıllık onurlu tarihimizde olduğu gibi bugün de darbe, muhtıra ve başka kılıflara bürünmüş bütün antidemokratik müdahaleleri reddediyoruz. Bu tür yollara tevessül edenleri şiddetle kınıyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.