Jandarmadan Trafik Haftası uygulaması

ANKARA (AA) - Kahramankazan İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri Trafik Haftası etkinleri kapsamında hafta boyunca ilçenin çeşitli noktalarında yaptıkları uygulamalarla sürücüleri bilgilendirdi.Jandarma ekipleri sürücüleri özellikle...

07 Mayıs 2021 Cuma 15:05
Jandarmadan Trafik Haftası uygulaması

ANKARA (AA) - Kahramankazan İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri Trafik Haftası etkinleri kapsamında hafta boyunca ilçenin çeşitli noktalarında yaptıkları uygulamalarla sürücüleri bilgilendirdi.

Jandarma ekipleri sürücüleri özellikle maske, emniyet kemeri, aşırı hız gibi konularda uyardı, uygulama sırasında sürücülere trafik kurallarını içeren broşür verdi.

Uygulamalar sırasında sürücülerin sokağa çıkma izin belgesi olup olmadığına bakıldı, ruhsat ve sürücü belgeleri de kontrol edildi.

Jandarma trafik görevlileri sürücülere gerekli uyarılarda bulunduktan sonra çocuklar için de jandarma trafik boyama kitabı hediye etti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.